1ο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας και Νεοφυών Επιχειρήσεων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, το 1ο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας και Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Λάρνακα, το οποίο διοργάνωσαν ο Δήμος Λάρνακας, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λάρνακας, σε συνεργασία με τη Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο.

Ομιλητές από το Ισραήλ, τη χώρα που αποκαλούν το Start-up Nation, ανέδειξαν τη σημαντικότητα των start ups για το μέλλον της επιχειρηματικότητας στην Κύπρο. Όπως ανάφερε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, «μια σημαντική πρωτοβουλία ξεκινά στη Λάρνακα με αυτό το συνέδριο, η οποία ευελπιστούμε ότι θα οδηγήσει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής καινοτομίας και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην πόλη μας».

Στο διαγωνισμό start-up που πραγματοποιήθηκε, νικητές ήταν η κ. Ραφαέλα Αριστείδου και η ομάδα του κ. Μάριου Γεωργίου.

Ο Δήμος Λάρνακας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους του χορηγούς του συνεδρίου που συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του: τον Χορηγό Επικοινωνίας που ήταν το ΡΙΚ, το UCLAN Cyprus, την Υδρόγειος Ασφαλιστική, την RCB Bank, την εταιρεία Quality Group, τη Petrolina, το Alexander College, την εταιρεία σχεδιασμού της ιστοσελίδας iSPIRAL και τη Disrupt Cyprus.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 7 Δεκεμβρίου 2017