«Επιστροφή στο Σχολείο με Ελπίδα» από το “Hope for Children” UNCRC Policy Center

To “Hope For Children” UNCRC Policy Centre (HFC) σε συνεργασία με το ίδρυμα Andrey & Julia Dashin Foundation ανακοινώνει τη συνέχιση για δεύτερη χρονιά της πρωτοβουλίας «Επιστροφή στο Σχολείο με Ελπίδα» για την προσφορά δωρεάν σχολικών ειδών σε οικογένειες χαμηλού εισοδήματος της Κύπρου ως μέρος του προγράμματος του HFC «Εξάλειψη της Παιδικής Φτώχειας στη Κύπρο».

Η εκπαίδευση είναι το κλειδί για ένα λαμπρό μέλλον και η επένδυση στην εκπαίδευση αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τους οργανισμούς μας. Οπότε ο στόχος είναι απλός… να βοηθήσουμε όσους πιο πολλούς μαθητές μπορούμε να ξεκινήσουν την νέα σχολική χρονιά με τα απαραίτητα σχολικά είδη. Η ευαισθητοποίηση του κοινού και η ομαδική προσπάθεια όλων μας, θα πρέπει να είναι εμφανείς ώστε να καταφέρουμε να εξοπλίσουμε σωστά τα παιδιά μας που έχουν ανάγκη καθώς και να διαδώσουμε το μήνυμα στην κοινωνία πως κάθε προσφορά στον συνάνθρωπό μας αποτελεί σημαντική βοήθεια. Η εκστρατεία θα διαρκέσει για τους μήνες Σεπτέμβριο με Ιανουάριο 2015.

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2014, από τις 5μμ μέχρι και τις 8μμ στην Πλατεία Κίμωνος στη Λάρνακα, θα πραγματοποιηθεί εκδήωση συλλογής σχολικών ειδών στα πλαίσια της εκστρατείας «Επιστροφή στο Σχολείο με Ελπίδα». Το κοινό μπορεί να προσέλθει στην Πλατεία για να προσφέρει οποιαδήποτε σχολικά είδη είτε καινούργια είτε χρησιμοποιημένα σε καλή κατάσταση. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας και το κέντρο πληροφόρησης Europe Direct Larnaca.

Στις 28 Σεπτεμβρίου, από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 στην Πλατεία Φανερωμένης στη Λευκωσία, θα πραγματοποιηθεί ακόμη μία εκδήλωση για τη συλλογή σχολικών ειδών. Το κοινό μπορεί να παρευρεθεί στην εκδήλωση για να προσφέρει σχολικά είδη ενώ παίκτες του ΑΠΟΕΛ θα είναι παρόντες για να υπογράφουν αυτόγραφα. Και οι δύο εκδηλώσεις στη Λάρνακα και στη Λευκωσία θα καλύπτονται από μια live link από το Deejay Radio.

Εάν οποιοσδήποτε φορέας επιθυμεί να εμπλακεί στην εκστρατεία «Εξάλειψη της Παιδικής Φτώχειας στην Κύπρο», και για περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία για τα σημεία συλλογής παρακαλούμε επικοινωνήστε με το “Hope For Children” στο 96 317873 ή στο 22 103234.

bts_2014_gr_small  ftbc_2014_gr_small