4ο Career Academy -“Launching your future”

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου συνδιοργανώνει με το Europe Direct Larnaca και τον Δήμο Λάρνακας το 4ο Career Academy, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Μαρτίου 2022 στη Λάρνακα. Οι εργασίες του Career Academy θα διεξαχθούν στον Νέο Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας (πρώην κοινοτικό γήπεδο).
Στους συμμετέχοντες που δεν διαμένουν στη Λάρνακα θα προσφερθεί δωρεάν διαμονή σε μονόκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Mikes Kanarium City Hotel (https://mikeskanariumhotel.com/), το οποίο βρίσκεται απέναντι από τον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης.
Η συμμετοχή στο Career Academy είναι δωρεάν και είναι δεσμευτική και οι συμμετέχοντες πρέπει να παρακολουθήσουν όλο το πρόγραμμα εργασιών. Σε όλους τους συμμετέχοντες παρακολουθήσουν και τις δυο μέρες των εργασιών του Career Academy δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και συμπεριλαμβάνει τη διαμονή όσων συμμετεχόντων δεν διαμένουν στη Λάρνακα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα προσφερθεί διατροφή (δείπνο στις 18/03 & μεσημεριανό στις 19/03).
Όλες οι εργασίες του Career Academy θα γίνουν στην ελληνική γλώσσα.
Προσαρμοζόμενοι στις νέες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία του COVID-19 κατά τη διάρκεια του διημέρου θα τηρούνται όλα τα μέτρα για αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως αυτά ορίζονται από τα σχετικά Υγειονομικά Πρωτόκολλα του αρμόδιου Υπουργείου.
Για περισσότερες πληροφορίες συμμετοχής αποτείνεστε στον παγκύπριο αριθμό 8000 2757 ή στο 24822580.
Πρόγραμμα
4ο Career Academy “Launching your future”, 18-19 Μαρτίου 2022
Κατεβάστε το πρόγραμμα και τη Δήλωση Συμμετοχής 4ο Career Academy “Launching your future”, 18-19 Μαρτίου 2022 – Kepli (onek.org.cy)https://kepli.onek.org.cy/4o-career-academy-launch-your-future-18-19-martiou-2022/?fbclid=IwAR3lHeqUDYTNcNdReby0XvO0NkEOdq_IQG21RNjY4VWFDmat5glCBQGI27I#av-tab-section-1-2-link