Διαδικτυακό μάθημα για την πρόσβαση στα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Άνοιξαν οι εγγραφές στο νέο ανοιχτό μαζικό διαδικτυακό μάθημα (MOOC) της Επιτροπής των Περιφερειών που απευθύνεται στα στελέχη των περιφερειακών και τοπικών αρχών που θέλουν να μάθουν πώς να αξιοποιούν τα κονδύλια της ΕΕ και να κατανοούν θέματα προϋπολογισμού. Το εν λόγω διαδικτυακό μάθημα είναι το πρώτο σε αυτόν τον τομέα και το οργανώνει η Επιτροπή των Περιφερειών σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενικές Διευθύνσεις Περιφερειακής Πολιτικής και Προϋπολογισμού).
Ημερομηνία: 31/10/2016 – 09/12/2016 – 00:00 – 00:00
Τα μαθήματα θα αρχίσουν την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 και θα διαρκέσουν 6 εβδομάδες μέχρι την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016. Περιλαμβάνουν έξι θεματικές ενότητες – μια για κάθε εβδομάδα – και απαιτούν περίπου δύο ώρες μελέτης. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν βίντεο, ζωντανές συζητήσεις, ενημερωτικά δελτία και ερωτηματολόγια με τη μορφή κουίζ.
Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες θα έχουν πρόσβαση σε ένα δωρεάν πιστοποιητικό ολοκλήρωσης των μαθημάτων εφόσον έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον το 80%. Το υλικό θα παραμείνει διαθέσιμο στο διαδίκτυο μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017.
Εγγραφές εδώ https://www.fun-mooc.fr/courses/CoR/114001/session01/about
Ηλεκτρονική διεύθυνση για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο: [email protected]