Ημερίδα Εκπαίδευσης Ενηλίκων – «Ενισχύοντας την πρόσβαση των ενηλίκων στην Εκπαίδευση και την Κατάρτιση»

To Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού διοργανώνει Ημερίδα Εκπαίδευσης Ενηλίκων με τίτλο «Ενισχύοντας την πρόσβαση των ενηλίκων στην Εκπαίδευση και την Κατάρτιση». Την Ημερίδα θα απασχολήσουν θέματα σχετικά με την ενίσχυση της πρόσβασης των ενηλίκων σε ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης, με ιδιαίτερη έμφαση στις ομάδες πληθυσμού που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη και τις βασικές δεξιότητες των ενηλίκων. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 στη Λάρνακα (Ξενοδοχείο Sun Hall, από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ.).  Την Ημερίδα θα χαιρετήσουν ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής και ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Λουρουτζιάτης ενώ θα συμμετάσχουν με εισηγήσεις και τοποθετήσεις εμπειρογνώμονες από διάφορα Υπουργεία, Υπηρεσίες και Οργανισμούς της Κύπρου που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της εκπαίδευσης και της κατάρτισης ενηλίκων.

Για δηλώσεις συμμετοχής: http://conf.moec.gov.cy ή στα τηλέφωνα 22809508 και 22800825

Για πληροφορίες: Tηλ.22809508, 22800825 ή [email protected]

Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί Έκθεση, στην οποία το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης που προσφέρονται σε ενήλικες από διάφορους οργανισμούς στην Κύπρο (Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης και Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας). Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία ΕΥΡΩΠΗΣ (έξω από το Ξενοδοχείο Sun Hall) και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 5:00 μ.μ. μέχρι τις 7:00 μ.μ. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα παρουσιαστεί καλλιτεχνικό Πρόγραμμα από ενήλικες που συμμετέχουν στα προγράμματα των Επιμορφωτικών Κέντρων Λάρνακας, του Ανοικτού Σχολείο Δήμου Λάρνακας και του ΑΓΟ.

Η διοργάνωση των εκδηλώσεων εμπίπτει στο πλαίσιο της υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Κυπριακή Δημοκρατία Σχεδίου Δράσης της Κύπρου για την προώθηση του Ευρωπαϊκού Θεματολογίου για την Εκπαίδευση Ενηλίκων 2014-15.

Invitation-Eu-Agenda-Info-Day   Invitation-EU-Agenda-Info-Fair

Poster-Info-Day-26-June-2015