“Ποια Ευρώπη αλήθεια θέλουμε;”

Η ΕΕ βρίσκεται σε σταυροδρόμι. Ενώ η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να δοκιμάζει τις αντοχές υγειονομικών συστημάτων, κοινωνιών και οικονομιών ανά τον πλανήτη, ήρθε η στιγμή να αποφασίσουμε πώς θέλουμε να είναι η Ευρώπη του αύριο.

Πρέπει να προσπαθήσουμε να μειώσουμε τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον και στο κλίμα, να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα της Ευρώπης μέσω της αξιοποίησης των νέων ψηφιακών τεχνολογιών ή να μεριμνήσουμε για τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας που έχουν επείγουσα ανάγκη βοήθειας; Ή μήπως κάτι άλλο; Οι ευρωπαίοι πολίτες έχουμε φωνή εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ursula von der Leyen θα παρουσιάσει το όραμά της για την “Κατάσταση της Ένωσης το 2020” ενώπιον της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, κ. Ανδρέας Κεττής, σας προσκαλεί να πείτε και να μοιραστείτε τη γνώμη σας για το μέλλον της Ευρώπης συμπληρώνοντας ένα σύντομο ερωτηματολόγιο. Μπορείτε να βρείτε το ερωτηματολόγιο εδώ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxweAioBNwAGNXKy0WRHl3MQo2HH2bryROANdF_DSxX2JssA/viewform