Ραδιοφωνικός Διαγωνισμός «Μάντεψε τη Γλώσσα» για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2017

Με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών στις 26 Σεπτεμβρίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο ραδιοφωνικός σταθμός Κανάλι 6 διοργανώνουν ραδιοφωνικό διαγωνισμό με τίτλο «Μάντεψε τη Γλώσσα».

Για τον διαγωνισμό οι ακροατές θα κληθούν να αναγνωρίσουν τη γλώσσα που ακούνε σε μια σειρά από ηχητικά κλιπ που θα μεταδίδονται – ένα κάθε μέρα – από το Κανάλι 6. Τα κλιπ ετοίμασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε όλες τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ και έχουν όλα ως θέμα τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την καθιέρωση του προγράμματος Erasmus στην ΕΕ.

Ο διαγωνισμός «Μάντεψε τη Γλώσσα» θα ξεκινήσει την Τρίτη, 29 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου. Το Κανάλι 6 θα μεταδίδει ένα ηχητικό κλιπ μιας επίσημης γλώσσας της ΕΕ κάθε μέρα (εκτός Κυριακής) ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα πλαίσια των ραδιοφωνικών του εκπομπών. Στις 26 Σεπτεμβρίου ο σταθμός θα φιλοξενήσει ραδιοφωνικό αφιέρωμα στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών.

Όσοι συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τριών ειδών βραβεία: (α) «Βραβείο της Ημέρας» – προσκλήσεις/εισιτήρια για δύο άτομα σε μουσικές/θεατρικές παραστάσεις και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, (β) «Βραβείο της Εβδομάδας» – ηλεκτρονική ταμπλέτα (tablet) και, (γ) «Μεγάλο Βραβείο» – ενημερωτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες.
Για τον διαγωνισμό, τους όρους συμμετοχής και λεπτομέρειες όσον αφορά τα βραβεία μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού Κανάλι 6

http://www.kanali6.com.cy/announcements/25438-lavete-meros-sto-radiofoniko-diagonismo-mantepse-ti-glossa .