«Διάσκεψη για το Μέλλον της ΕΕ: Τι θέλουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως Κοινωνία των Πολιτών».

To EUROPE DIRECT Larnaca και το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, διοργανώνουν ανοικτή συζήτηση με θέμα «Διάσκεψη για το Μέλλον της ΕΕ: Τι θέλουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως Κοινωνία των Πολιτών». Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 στο Αμφιθέατρο 1 του Πανεπιστημίου από τις 11 π.μ. μέχρι τη 1 μμ. και θα μεταδίδεται ζωντανά από το www.facebook.com/eudirectlarnaca και το https://www.facebook.com/larnakamunicipality.
Η Διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης αποτελείται από μια σειρά διαλόγων και συζητήσεων με τη συμμετοχή πολιτών, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες από όλη την Ευρώπη να μοιραστούν τις ιδέες τους και να συμβάλουν στη διαμόρφωση του κοινού μας μέλλοντος.
Η Διάσκεψη είναι η πρώτη αυτού του είδους και αποτελεί μείζονα έκφραση διαβούλευσης και συμμετοχής σε δημοκρατικές διαδικασίες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Εδράζεται σε απόψεις και συζητήσεις που πηγάζουν από πολίτες, οι οποίες δίνουν την ευκαιρία σε άτομα από όλη την Ευρώπη να ανταλλάσσουν απόψεις και να συμβάλουν στην κοινή διαμόρφωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης του μέλλοντος.
Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί σε τρεις σημαντικές θεματικές:
1.Κλιματική Αλλαγή και Περιβάλλον: Ανοίγοντας τον δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
2.ΕΕ και ο κόσμος: Η στρατηγική αυτονομία της ΕΕ μέσα από την κοινή ασφάλεια και άμυνα.
3.Ισχυρότερη οικονομία, κοινωνική δικαιοσύνη και θέσεις εργασίας.

Στο πάνελ θα συμμετέχουν ο Ευρωβουλευτής της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών κ. Κώστας Μαυρίδης, ο οποίος είναι μέλος της αντιπροσωπείας τους Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Διάσκεψη για το Μέλλον της ΕΕ, η Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο κ. Μυρτώ Ζαμπάρτα και ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο κ. Ανδρέας Κεττής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα.
Εγγραφές θα γίνονται στο email [email protected]
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το EUROPE DIRECT Larnaca στο τηλέφωνο: 24 620 993
Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να προσκομίσουν SafePass και να φορούν προστατευτική μάσκα.
https://conferience.com/eventPage/UCLan2

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μπορείς να συμμετέχεις στη συζήτηση και να εκφράσεις τα δικά σου ερωτήματα στέλνοντας μήνυμα στο Facebook κατά τη διάρκεια της συζήτησης.#TheFutureIsYours