Διήμερο σεμινάριο γενικού ενημερωτικού χαρακτήρα σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά Ανταγωνιστικά Προγράμματα- Ετοιμασία Πρότασης & Διαχείρισης Έργου

η Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης (ΓΔ ΕΠΣΑ) διοργανώνει σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δυο διήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια/εργαστήρια, στα αγγλικά, γενικού ενημερωτικού χαρακτήρα σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά Ανταγωνιστικά Προγράμματα με απώτερο σκοπό την αύξηση της συμμετοχής Κυβερνητικών Υπηρεσιών/Κυπριακών Οργανισμών/Επιχειρήσεων/Τοπικών Αρχών και άλλων στα Προγράμματα αυτά. Το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο/εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 8/9/2016-9/9/2016 και το δεύτερο εκπαιδευτικό σεμινάριο/εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 12/9/2016-13/9/2016. Η τοποθεσία διεξαγωγής των σεμιναρίων θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.
Στόχος των σεμιναρίων είναι, η ενδυνάμωση της διοικητικής δομής της Δημόσιας Διοίκησης/Κυπριακών Οργανισμών/Επιχειρήσεων/Τοπικών Αρχών και άλλων όσον αφορά την ετοιμασία επιτυχών προτάσεων για συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Ανταγωνιστικά Προγράμματα καθώς και η ανάπτυξη διαχειριστικών ικανοτήτων σε έργα που κερδίζονται στα πλαίσια των Προγραμμάτων αυτών.
Παρακαλώ όπως προωθήσετε τη σχετική ενημέρωση στα μέλη των δικτύων σας.
Για παρακολούθηση της διήμερης αυτής εκπαίδευσης δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο είναι η υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος. Σημειώστε ότι υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετεχόντων γι’ αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Για συμμετοχές, παρακαλώ όπως αποστείλετε την δήλωση του ενδιαφέροντος σας με τα στοιχεία του Οργανισμού/επιχείρησης και άλλης Αρμόδιας Αρχής που εκπροσωπείτε, καθώς και την προτίμηση σας σε ποιο από τα δυο εκπαιδευτικά σεμινάρια επιθυμείτε να ενταχθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], με κοινοποίηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 05/08/2016.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες στα τηλέφωνα 22602925 (Άντρη Χριστοφόρου) και 22602948 (Μιράντα Τουμάζου).