Ετήσιο πρόγραμμα επιχορηγήσεων της ΓΔ Επικοινωνίας του ΕΚ

Το ΕΚ έχει δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του την νέα  πρόσκληση υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχορηγήσεων της ΓΔ Επικοινωνίας του ΕΚ.  Οι επιχορηγήσεις αφορούν δράσεις για την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και για διαδίκτυο και εκδηλώσεις. Η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων λήγει στις 15 Ιανουαρίου 2015. 

Οργανισμοί που επιθυμούν να υποβάλουν προτάσεις  θα πρέπει να έχουν υπογράψει συμφωνία ”Συνεταιρισμού” (Partnership Agreement) με το ΕΚ. Όσοι έχουν ήδη  συμφωνία ”Συνεταιρισμού” στο πλαίσιο των αιτήσεων του προγράμματος επιχορηγήσεων 2012-2014 δεν χρειάζεται να υποβάλουν νέα  άλλη αίτηση.  Οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την σχετική αίτηση μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2014.

Στόχος του ΕΚ είναι η επιχορήγηση προγραμμάτων που θα ενισχύσουν την κατανόηση του ρόλου και της λειτουργία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα ενθαρρύνουν το ενδιαφέρον  των πολιτών για τη διαδικασία λήψης αποφάσεων στην ΕΕ και θα λειτουργήσουν ως  πλατφόρμες για όσους πολίτες επιθυμούν να θέσουν σημαντικά ζητήματα που τους απασχολούν σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ετήσιο πρόγραμμα επιχορηγήσεων της ΓΔ Επικοινωνίας, μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

http://www.europarl.europa.eu/aboutparliament/el/00beb2559e/Επιδοτήσεις.html

Ακολούθως επιλέξτε την κατηγορία: Directorate General for Communication Financial support for communication actions aimed at raising public awareness and encouraging wide public interest in the European Decisional Process (NEW) για όλες τις πληροφορίες και τους συνδέσμους σχετικά με τις αιτήσεις και τις προθεσμίες τόσο για τις επιδοτήσεις όσο και για το συνεταιρισμό με το ΕΚ.

Για πληροφορίες και απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο : [email protected]